Site icon FoxsportsTv

10e eredivisieronde maar gedeeltelijk gespeeld ivm weeralarm | Snooker

[ad_1]

In verband met de zeer slechte weersomstandigheden van afgelopen zaterdag zijn er drie KNBB-eredivisiewedstrijden niet gespeeld. Hierdoor ontstaat er een “scheve” stand, aangezien de voormalig koplopers uit Den Bosch, Interconnect de Dieze, niet in actie zijn gekomen dit weekend. 

Westend Snooker uit Zaandam heeft wel gespeeld. Zij wonnen met 5-4 de topper tegen Amigio/Inpower uit Maassluis. Ton Berkhout received voor de Zaandammers alledrie zijn partijen tegen René van Rijsbergen, Jean-Pierre Nelemans en Ameer Baksh. Jimmy Cai received van Nelemans en Sebastiaan Kan bezorgde het vijfde punt door te winnen van Van Rijsbergen.

Westend staat hiermee eerste, gevolgd door Amigio, met op de derde plaats de Bosschenaren.

(c) Corné Kuijpers

De enige andere wedstrijd die gespeeld werd was die tussen Sportcentrum Utrecht en de Snookerij uit Leiden. In Utrecht wist Martin Brinks ongeslagen te blijven tegen Martijn Verzaal, Wim Monfils en Xander van Rossem. Rene Dikstra received van Verzaal en Monfils. Feylin Janssen received ook van deze twee spelers, waardoor de eindstand 7-2 werd in het voordeel van de Utrechtenaren.

Wanneer de overige drie wedstrijden worden ingehaald is nog niet bekend. Eerlijk gezegd had het mij beter geleken als alle wedstrijden verplaatst waren geweest, dit om de scheve stand te voorkomen en om te voorkomen dat mensen met slecht weer toch de weg op gingen.

Ik kan mij een eerdere discussie herinneren over een weeralarm, wat nogal wat stof deed opwaaien. Misschien was het handiger geweest om die ellende deze keer voor te zijn…

Lees ook:Westend deelt rake klappen uit aan regerend kampioen Amigio
Lees ook:Sportcentrum Utrecht wint bekerfinale in Den Haag
Lees ook:Snookerij 0 verslaat Amigio in Supercup
Lees ook:De Dieze winterkampioen KNBB eredivisie
Lees ook:Geen eredivisieweekend, toch drie wedstrijden[ad_2]

Exit mobile version